Fashion - Style

Cochetez cu moda de cand bunica mea s-a gandit sa`mi imbunatateasca sortuletul comunist cu niste pliseuri .. si acceasi bunica mi`a spus sa nu port pompoane pentru a nu comite un faux-pas .. recunosc insa ca nu imi plac prea mult hainele practice, ci ma imbrac mai degraba cat se poate de urban .. stiti si voi ce inseamna asta : pantofi putin comozi,dar deliciosi de frumosi ! Imi place sa adun haine din diverse surse, in locuri neasteptate si din momente surprinzatoare .. pentru ca ..nu stii niciodata ce poti face cu ele .. tocmai din aceasta cauza fac ordine in dulapurile pline cu haine , fara sa arunc ceva ..

duminică, 15 august 2010

Tips-ul zilei

,, Trebuie..obligatoriu..sa te simti bine in pielea ta ''


Cu toate ne dorim sa aratam perfect, desigur!
Dar perfectiunea este greu de atins, este adevarat! Insa  ceea ce putem face, este ca macar sa tindem spre ea! Cele mai multe dintre noi, suntem dezarmate in momentul in care ne privim in oglinda si constatam: defecte si numai defecte !
Nici tu nu esti deloc multumita de felul cum arati?! Iata cateva tipsuri pentru a-ti recapata increderea in tine insati!
Complexele sunt in general prezente doar in capul nostru! Poti fi frumoasa si fara sa apelezi la un chirurg plastician! Pentru aceasta, nu ai decat sa urmezi cateva sfaturi:
Esti frumoasa!
Accepta-ti infatisarea si mai ales, invata sa te iubesti pe tine insati! Chiar daca nu corespunzi standardelor de frumusete asemeni unui top model, asta nu inseamna ca esti mai putin fermecatoare sau ca nu poti avea un partener si prieteni care sa te aprecieze cu adevarat! Uita de nasul tau prea mare: doar toata lumea iti spune ca ai ochi frumosi!
Nu iti mai plange de mila inutil!
Nu mai pune toate neimplinirile tale pe seama complexelor! Nu din cauza celulitei ti-ai pierdut job-ul! Si chiar de-ar fi asa, cu atat mai bine: oamenii care nu stiu sa-ti vada calitatile si se opresc doar la cateva pretexte false, nu te merita! Si mai ales, inceteaza sa iti mai spui ca esti prea nu-stiu-cum, sau mult prea putin… Cu cat iti vei repeta aceste lucruri mai mult, cu atat vei sfarsi prin a le crede!
Comunica mai mult cu cei din jurul tau!
Ai incredere! Vorbeste cu cineva in care ai absoluta incredere! Cere-i o parere sincera. Daca iti recunoaste acest defect, poate nu iti este tocmai un prieten bun… sau poate este mult prea cinstit!
Impartasiti-va … defectele!
Intreaba-i pe prietenii tai daca au vreun defect pe care si-ar dori sa il corecteze… Vei vedea ca fiecare are ceva sa-si reproseze! Si in final, toata lumea se simte bine si asa!
Apeleaza la sfatul unui specialist!
Daca complexele ajung sa-ti distruga viata, nu ezita sa consulti un specialist. Un psiholog te va ajuta sa-ti recastigi increderea in tine.
Alege-ti prietenii cu grija!
Incearca sa te lasi incionjurata de persoane care te iubesc cu adevarat! Evita-i pe cei care te critica  cu usurinta si care nu cauta decat sa te descurajeze! La nevoie, fa-ti noi prieteni… Prietenele tale cele mai bune care nu mai contenesc cu “nu cumva te-ai ingrasat”, iti sunt, oare, prietene cu adevarat ?
Conteaza pe calitatile tale!
Fa-ti o lista cu toate calitatile tale: simtul umorului, onestitate, eficienta, generozitate… Vei vedea ca stai chiar foarte bine la acest capitol! La nevoie, tine la idemana aceasta lista, pentru a-ti mai arunca o privire asupra ei, in caz ca te simti deprimata!
Inceteaza sa te tot cantaresti!
Inceteaza cu dorinta aceasta nebuna de a slabi! Chiar vrei sa semeni, in cele din urma, cu un manechin anorexic? Cu siguranta ai greutatea ideala pentru inaltimea ta! (calculeaza-ti indicele de masa corporala). Daca este absolut necesar, apeleaza la sfatul unui nutritionist, pentru a-ti recomanda un regim personalizat!
Simte-te bine in pielea ta!
Experimenteaza acele senzatii care iti fac placere cu adevarat! Mergi la sauna si programeaza-te la o sedinta de masaj. Nu ezita sa iei o masa copioasa din cand in cand!
O noua garderoba!
Alege hainele care sa-ti puna in valoare silueta si personalitatea! Renunta la toate acele piese inutile, in care te ascundeai ca intr-un sac si da o tura la shopping, optand pentru croieli si nuante mult mai vesele!
Coboara cu picioarele pe pamant!
Fii realista! Inceteaza sa te compari cu starurile de pe coperta revistelor! Priveste oamenii “normali” din jurul tau, caci toti au o frumusete aparte!
Esti frumoasa in felul tau!


sursa: idieta.ro
Related Posts with Thumbnails