Fashion - Style

Cochetez cu moda de cand bunica mea s-a gandit sa`mi imbunatateasca sortuletul comunist cu niste pliseuri .. si acceasi bunica mi`a spus sa nu port pompoane pentru a nu comite un faux-pas .. recunosc insa ca nu imi plac prea mult hainele practice, ci ma imbrac mai degraba cat se poate de urban .. stiti si voi ce inseamna asta : pantofi putin comozi,dar deliciosi de frumosi ! Imi place sa adun haine din diverse surse, in locuri neasteptate si din momente surprinzatoare .. pentru ca ..nu stii niciodata ce poti face cu ele .. tocmai din aceasta cauza fac ordine in dulapurile pline cu haine , fara sa arunc ceva ..

marți, 17 august 2010

Tips-ul zilei - Frumusetea vine din interior

In ziua de azi toate femeile isi doresc sa fie slabe..sa aiba sani mari..sa fie bronzate,si imbracate cat mai provocator,dar ce ne facem cand nu aratam ca VIP-urile?In loc sa ne preocupam atat de imaginea noastra exterioara [care si ea e importanta] sa incepem cu frumusetea care vine din interior..cred ca fiecare dintre noi am vazut oameni care ne-au fost simpatici chiar daca erau grasi sau aveau dinti strambi..ne-au facut sa ne simtim bine in compania lor..cred ca oamenii fericiti, impliniti, care spun "asta sunt eu" uitandu-se in oglinda dimineata si zambesc multumiti de ceea ce vad..oamenii optimisti..care iti trimit pe stada un zambet..oamenii impacati si care iubesc viata sunt si oamenii cei mai frumosi..chiar daca nu au masurile 60-90-60.






Fetelor .. haideti sa incepem o zi astfel:ne trezim dimineata si ne privim in oglinda spunand "sunt frumoasa azi..voi folosi doar rimelul..rujul preferat si o imbracaminte lejera"..apoi cand iesim din casa sa pornim cu gandul ca suntem cele mai frumoase femei..suntem unice..sa zambim sa ajutam pe cineva in aceasta zi cu ceva:o vorba buna spusa batranei de la parter..o mana intinsa pentru un coleg mai dezorientat..un umar prietenei care trece prin momente grele...seara cand ne intoarcem acasa sa ne luam partenerul in brate si sa ne amintim de vremea cand ne facea curte si sa radem cu pofta..iar cele care nu au partener sa iasa in oras cu prietena[nele] si sa se simta bine..apoi,tarziu in noapte sa ne facem bilantul zilei care a trecut si sa ne intrebam din nou, cat de frumoase suntem? Fetelor va garantez ca a doua zi dimineata veti fi mult mai frumoase..veti radia,si veti vedea ca nu trebuie numai sa umblati la sala si sa va infometati ca sa fiti frumoase,voi SUNTETI FRUMOASE PUR SI SIMPLU! 




Related Posts with Thumbnails