Fashion - Style

Cochetez cu moda de cand bunica mea s-a gandit sa`mi imbunatateasca sortuletul comunist cu niste pliseuri .. si acceasi bunica mi`a spus sa nu port pompoane pentru a nu comite un faux-pas .. recunosc insa ca nu imi plac prea mult hainele practice, ci ma imbrac mai degraba cat se poate de urban .. stiti si voi ce inseamna asta : pantofi putin comozi,dar deliciosi de frumosi ! Imi place sa adun haine din diverse surse, in locuri neasteptate si din momente surprinzatoare .. pentru ca ..nu stii niciodata ce poti face cu ele .. tocmai din aceasta cauza fac ordine in dulapurile pline cu haine , fara sa arunc ceva ..

marți, 5 februarie 2013

Am revenit dupa o lunga absenta :)


Sezon nou, schimbări noi! Sezonul care urmează anunţă sfârşitul tendinţei color block şi a nuanţelor pudrate, pentru a lăsa loc nuanţelor mai naturale. Culorile care vor fi în vogă sunt vii şi vintage în acelaşi timp.Tendinţa culorii portocalii. Portocaliul este cel care va conferi pata de culoare ţinutelor tale. Va deveni însă şi mai cuminte şi va lua nuanţe de arămiu, de ambră sau de şofran pentru a aduce mai multă blândeţe în dressingul tău. Nuanţele de tangerine vor fi şi ele foarte în vogă.

Tendinţa culorii verde smarald. Rămânem în sfera verdelui natural, dar creatorii se inspiră de această dată din bijuterii. Verdele smarald are capacitatea de a-ţi ilumina tenul şi de a-ţi conferi mai multă eleganţă. Cu ajutorul lui nu vei trece neobservată!

Tendinţa culorii albastru klein. Culoarea albastră este prezentă pe podiumuri sub diferite forme: albastru cobalt, albastru klein sau albastru închis. Albastrul klein este însă cel care predomină. Este culoarea femeii sigure pe ea! Poţi opta pentru o ţinută albastră în întregime sau o poţi combina cu negru.

Tendinţa culorii roz drajeu. Culorile dulci îşi fac şi ele apariţia în garederoba ta de iarnă! Este o culoare care te va face să te reîntorci la copilărie şi care te va face să fii nostalgică!

Tendinţa culorii verde kaki. Tendinţa militară va fi foarte în vogă în sezonul următor! Inspiră-te din dressingul masculin pentru nişte ţinute mai sexy!
Related Posts with Thumbnails